Späť na zoznam článkov

Superpotravinami k dlhovekosti

 

Chceli by ste sa dožiť 130 alebo až 150 rokov? Podľa autorov niektorých kníh je to možné. Akokoľvek, určite by sa každý uspokojil aj s okrúhlou stovkou. Znie to reálnejšie a je to vo veľkej miere v našich rukách.

Zdravie ovplyvňuje súčasne viacero faktorov. Dedičná predispozícia je nám daná do vienka, len tak ju nevymažeme, zamerajme sa na to, čo zmeniť vieme. Jedným z najvplyvnejších faktorov je životný štýl, berieme zaň plnú zodpovednosť. V dnešnej syntetickej dobe toxínov a prekysľujúcej stravy je náročnejšie udržiavať telo v dobrej fyzickej a psychickej kondícii, ale možné to je.

Správna cesta vedie naspäť do prírody. Veľa pohybu na čerstvom vzduchu, pitný režim v podobe čistej vody a úprava stravy dokážu zázraky. Zdravý jedálniček môže byť veľmi chutný keď ho postavíme na čerstvej, dusenej či parenej zelenine, ryži, strukovinách, celozrnných potravinách, ovocí,...keď jedlá ochutíme bylinkami, olivovým olejom a pod. V dnešnej rýchlej dobe sme však vystavení zvýšenej psychickej záťaži a tiež vplyvu už spomínaných toxínov, čo má za následok aj vyššiu potrebu niektorých živín. Nemusíme však celý život zasvätiť vareniu a jesť 10x denne, potrebné živiny doplníme aj rastlinnými výživovými doplnkami.

Brusnice, mrkva, cvikla, paradajky, tzv. zelené potraviny ako zelený jačmeň, spirulina, chlorella, čínske huby reishi, kordyceps a ďalších 18 výživných potravín spojených do jednej zmesi. Superfood+ , v preklade „superpotravina“, je výsledkom 20 ročných skúseností odborníkov na zdravú výživu. Pôvodne určený pomáhať ľuďom po operáciách a rôznych ochoreniach pri regenerácii organizmu, dnes slúži ako komplexný doplnok stravy vhodný pre každého, špeciálne pre ľudí vystavených vyššej fyzickej či psychickej záťaži, pre športovcov, starších ľudí a vďaka vysokému obsahu vitamínu B12 aj pre vegetariánov.

Superfood+ je organická a kóšer zmes 28 odborne zmiešaných rastlinných zložiek, ktoré sú čisté, silné a perfektne vyvážené. Jednotlivé zložky sa pestujú a spracovávajú tak aby si zachovali sviežosť, vitalitu a dostupnosť fytonutrientov a všetkých živín z pôvodného zdroja. Čo všetko v tejto zmesi je?:

  • Živá strava vo forme práškov z trávnych štiav jačmeňa a pšenice. Prášky sú spracované za studena pri teplote len do 1,7°C, obsahujú silné, enzymaticky bioaktívne zložky a cenný chlorofyl.
  • Prášky z organickej zeleniny Superfood+ nielen výživovo obohacujú, ale súčasne aj prirodzene jemne osladzujú. V zmesi sa nachádzajú za studena sušené šťavy z mrkvy, červenej repy a paradajky.
  • Na blahodarných účinkoch zmesi majú vysoký podiel ovocné zdroje antioxidantov, sú to plody čučoriedok, brusnice a jablka.
  • Acerola obohacuje zmes okrem iného aj o 100% prírodný vitamín C, známy antioxidant, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom, pozitívne pôsobí na funkciu kostí, na imunitu, psychiku. 
  • Čisté organické prášky z rias  Spirulina a Chlorella predstavujú jedny z najviac koncentrovaných prírodných zdrojov bunkovej výživy a fytonutrientov.
  • Organické prášky z listovej zeleniny: čerstvý špenát, kel, petržlen a žihľava sa tiež získavajú sušením za studena. V špenáte sa vďaka špeciálnej technológii spracovania zachová viac ako 700 ppm luteínu, známeho pozitívnym vplyvom na zrak.
  • Superfood+ obsahuje tiež výživné čisté organické klíčky z brokolice, karfiolu, kapusty.
  • 100% prírodné a enzymaticky aktívne huby reishi, maitake, shiitake a kordyceps pochádzajú z najlepších ázijských liečivých odrôd. V tradičnej čínskej aj tibetskej medicíne majú tieto huby široké využitie, napr. ako podpora pri liečbe onkologických aj infekčných ochorení, na podporu činnosti obličiek, pečene, atď.
  • Bioaktívne rastlinné enzýmy amyláza, celuláza, lipáza a proteáza pomáhajú pri trávení a zlepšujú využitie živín zo stravy.

 

Superfood+  prášok nemá príchuť čokolády, karamelu či vanilky. Ide o čistý prírodný bezlepkový produkt bez farbív, dochucovadiel, konzervantov, maltodextrínu či iných lacných plnív. Táto zmes je bohatým zdrojom vitamínov B12, A a C, minerálnych látok, hlavne železa a jódu. Dodáva energiu, zlepšuje funkciu štítnej žľazy, imunitného systému, psychiky. Superfood+ je vhodný pre každého, kto chce pre seba to najlepšie a túži zvýšiť kvalitu svojho života. Keď sa budeme o seba starať, telo sa nám odmení dobrým zdravím, čistou mysľou a dlhým životom.


Späť na zoznam článkov